КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2015  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 17:46

    Головна » 2015 » Травень » 27

         27 травня у приміщенні Центру позашкільної роботи «Мрія» відбувся освітянській захід «Таланти твої Баришівщино!».  На святі   вітали  талановиту та обдаровану молодь Баришівщини, переможців та призерів олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Школярів привітали та вручили грамоти, подяки, грошові премії Осипенко Ж.Ж., начальник відділу дошкільної та загальної середньої освіти департаменту освіти і науки КОДА, Нестерова О.М., керуюча  справами Баришівської районної ради, Слухай Н.М., начальник управління освіти, молоді та спорту, Бессарабов А.Ф., заступник  Баришівського селищного голови ... Читати далі »

    Переглядів: 353 | Додав: adminbar | Дата: 27.05.2015

    Сьогодні, 27 травня, профспілки проводять перший етап пікетування Кабінету Міністрів України на підтримку вимог профспілок у колективному трудовому спорі з Урядом і роботодавцями. Зараз йде перша попереджувальна акція протесту. Наступні відбудуться 3 червня і 10 червня під стінами Уряду. Нагадуємо, профспілки вимагають від Уряду: – переглянути і встановити справедливі ціни на український газ і тарифи на комунальні послуги для населення; – підвищити з 1 липня та 1 грудня 2015 року прожитковий мінімум, мінімальну заробітну плату; – забезпечити до 1 липня 2015 року проведення індексації грошових доходів населення; – забезпечити надійний державний контроль за додержанням законодавства у сфері трудових відносин, рішучих дій щодо подолання нелегальної зайнятості і «тіньової» виплати зарпла ... Читати далі »
    Переглядів: 349 | Додав: adminbar | Дата: 27.05.2015

    Федерація профспілок України та члени Спільного представницького органу всеукраїнських репрезентативних об’єднань профспілок на прес-конференції в інформаційній агенції «Укрінформ» оголосили про початок попереджувальних акцій протестів у рамках проведення національного трудового спору профспілок з Урядом та роботодавцями і озвучили свої вимоги. Спікери розповіли присутнім журналістам про позицію профспілок щодо проведення Урядом політики «затягування пасків», яка на переконання більшості спілчан здійснюється здебільшого за рахунок простих трудівників шляхом заморожування зарплат, зменшення соціальних гарантій, а також підвищення цін на життєво важливі товари і тарифів на житлово-комунальні послуги. І профспілки України категорично виступають проти цього! Зокрема, було озвучено, що попер ... Читати далі »
    Переглядів: 315 | Додав: adminbar | Дата: 27.05.2015

    Довготривале порушення Кабінетом Міністрів України та роботодавцями законодавчо визначених трудових прав та соціальних гарантій працівників, ухилення та відкрите нехтування Урядом та об'єднаннями роботодавців пропозиціями профспілок щодо реалізації на практиці європейських процедур ведення соціального діалогу щодо визначення проблем у сфері праці та напрацювання шляхів ефективного їх вирішення – головні причини колективного трудового конфлікту між профспілками та Урядом, а також із Спільним представницьким органом сторони роботодавців на національному рівні. Профспілки офіційно висунули Вимоги, сформовані відповідно до Конституції України та чинного законодавства й ратифікованих в Україні Конвенцій МОП: – повне повернення заборгованості і з заробітної плати та компенсації працівникам за ... Читати далі »
    Переглядів: 288 | Додав: adminbar | Дата: 27.05.2015

    Робочі навчальні плани на наступний навчальний рік мають розроблятися школами у такій же формі та за тими ж рекомендаціями, як і минулого року. Про це йдеться у листі Міносвіти про структуру 2015/2016 навчального року та навчальні плани загальноосвітніх навчальних закладів, що адресований регіональним департаментам освіти і науки, інститутам післядипломної педагогічної освіти та загальноосвітнім навчальним закладам. У міністерстві зазначають, що робочі навчальні плани розробляються загальноосвітніми навчальними закладами щорічно на основі типових навчальних планів і затверджуються відповідним органом управління освітою. Варіант типового навчального плану з вибором мови навчання, з вивченням мови національної меншини, з вивченням двох іноземних мов, з вивченням християнської етики чи етик ... Читати далі »
    Переглядів: 251 | Додав: adminbar | Дата: 27.05.2015

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz