КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
         12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 14:33

    Головна » 2014 » Листопад » 18
    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України спрямував лист до Президента України Петра Порошенка, у якому, від імені майже двох мільйонів працівників навчальних закладів та установ освіти і науки, пенсіонерів, студентів, учнів та інших осіб, які навчаються у вищих та професійно-технічних навчальних закладах, висловлено глибоке обурення діями Уряду, спрямованими на порушення їхніх трудових прав та соціально-економічних інтересів. Члени Центрального комітету висловлюють занепокоєння з приводу недостатності обсягів на освіту в проекті Державного бюджету на 2015 рік. За наявною інформацією в останньому законопроекті не передбачається зростання розміру мінімальної заробітної плати та посадового окладу працівника першого тарифного розряду ЄТС. Грошовий розрив між цими величинами, почин ... Читати далі »
    Переглядів: 301 | Додав: adminbar | Дата: 18.11.2014

    Відповідна вимога викладена у листі МОН, що підписаний заступником міністра освіти Павлом Полянським та адресований департаментам освіти і науки в регіонах, обласним державним адміністраціям та інститутам післядипломної педагогічної освіти. Реакція міністерства викликана зверненнями педагогічних працівників з приводу надання роз'яснень щодо вимог до здійснення вчителем науково-дослідницької діяльності та пошукової роботи. У Міністерстві освіти наголошують, що перелік завдань, обов'язків і кваліфікаційних вимог, які висуваються до шкільного учителя кваліфікаційними характеристиками професій педагогічних та науково-педагогічних працівників навчальних закладів не містить завдань щодо здійснення вчителем науково-дослідницької та пошукової діяльності. Також у відомстві акцентують увагу освіт ... Читати далі »
    Переглядів: 329 | Додав: adminbar | Дата: 18.11.2014

    Міністерство освіти планує максимально скоротити кількість навчальних матеріалів для школи, які необхідно грифувати. На цьому наголосив заступник міністра освіти Павло Полянський під час зустрічі із книговидавцями та експертами Інституту інноваційних технологій. Під час зустрічі було обговорено проект нового Положення про грифування навчальної літератури для середньої загальноосвітньої школи. "Гриф надаватимуть лише тим навчальним матеріалам, що є обов’язковими для учня. Необов’язкові компоненти видавець може самостійно розробляти, видавати та, відповідно, нестиме відповідальність за їхню якість", - зауважив заступник міністра. Він повідомив, що від грифування планують звільнити навчальні програми, атласи, збірники диктантів, тестових завдань та контрольних робіт, словники для учнів, до ... Читати далі »
    Переглядів: 305 | Додав: adminbar | Дата: 18.11.2014

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz