КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2011  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 19:38

    Головна » 2011 » Грудень » 30 » Зустрічаємо Новий 2012 рік
    00:04
    Зустрічаємо Новий 2012 рік
    Зустрічаємо Новий 2012 рікДо Нового року майже не залишилося часу. Уже всі визначилися де і з ким його зустрічати. Залишилося головне – створити святковий настрій собі і близьким! 

    Рік чорного водяного Дракона

    2012-й – рік водяного Дракона. Ми відзначаємо Новий рік за григоріанським календарем. А дракон у свої «законні» права вступає лише 23 січня о 9:39 за київським часом. Але, не бажаючи образити господаря 2011-го, Кролика (Кота), у цю новорічну ніч «піддобрювати» рекомендують усе-таки Дракона. До того ж, запевняють експерти та фахівці фен-шуй, використовувати символи майбутнього року наприкінці нинішнього – цілком допустимо.
    Дракон – це єдина міфічна істота серед тварин китайського гороскопу. Тому все, що з ним пов’язане, супроводжуватиметься якоюсь містикою. Рік прогнозують насиченим різними загадковими подіями. 

    Ялинка: вибираємо місце

    Отже, почнемо з головного – ялинки. Для того щоб не нашкодити собі, її не рекомендується ставити на сході та заході квартири.

    Вічнозелена красуня на сході може накликати на родину хвороби, а на заході –фінансові втрати та пониження на посаді.

    Щоб, навпаки, поліпшити фінансову ситуацію, ялинку цьогоріч радять ставити на північному заході будинку. Якщо поліпшення потребують романтичні відносини – на південному заході.

    Як і у чому зустрічати свято

    Зустрічати Новий рік радять у яскравому вбранні насичених кольорів. Тим, хто звик відзначати його солодким сном, дизайнери рекомендують потішити себе яскравою різнобарвною постільною білизною. Це, мовляв, теж як костюм зарахується.


    Але обов'язково – щоб у новорічному вбранні був присутній чорний або чорно-золотистий колір. Це може бути як і самостійний колір вбрання (хоча виглядатиме це не буде святково), так і окремий помітний аксесуар – наприклад, ремінь, намисто, прикраса для волосся, кулончик, браслет тощо. 
    Чорний та золотий, на переконання асторологів, активують міць Дракона, а тому особисто для вас 2012 рік вийде енергійним та щасливим.

    Ще один важливий аспект — у новорічну ніч потрібно «блищати»! Чим завгодно – коштовностями, яскравими прикрасами, зачіскою, закріпленою золотистим чи сріблястим лаком для волосся... Дракон – істота карнавальна, а тому із вдячністю сприйме будь-яку яскраву прикрасу.


    Новорічний стіл

    На святковий стіл можна ставити все, що завгодно – від звичайної картоплі з м’ясом та традиційними салатами до вишукано-екзотичних східних страв. 

    Головне – від душі приправити гострими, «вогняними», прянощами – молотим чи запашним перцем, мускатним горіхом, імбирем, гвоздикою...


    Якщо з такими гострими приправами ви з якихось причин «не товаришуєте», то додайте вогника іншими методами – наприклад, запаліть маленькі свічечки.

    А для того, щоб задобрити водяну стихію року, що наступає, фахівці радять приготувати страви з риби або морепродуктів. Причому, бажано, щоб страви на новорічному столі мали круглу форму (котлетки, тістечка), адже Дракон харчується перлами.

    Що бажати у Рік Дракона

    Насамперед, бажайте усім добра. За кілька хвилин до півночі посміхніться, наберіть повні груди повітря, подумки подякуйте року, що минає, за все хороше і тепле. Спробуйте знайти хоч часточку світлого навіть у неприємностях і скажіть «дякую» щиро.

    А коли годинники повідомлять вам про початок нового року, так само щиро зверніться до нового господаря року – Дракона – привітайте його та попросіть справедливості для себе та своїх рідних.

    Запам'ятайте – побажання добра і радості не лише для себе, а і для рідних – один із найважливіших аспектів правильної зустрічі Нового, 2012 року
    !
    Щедрого Нового року та казкових Різдвяних свят!

    Переглядів: 374 | Додав: adminbar | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz