КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 21:30

    Головна » 2014 » Квітень » 15 » Важливий етап у житті Профспілки
    18:59
    Важливий етап у житті Профспілки

    Президія ЦК Профспілки працівників освіти і науки України постановою від 05.03.2014 року за № П-27-2 визначила терміни проведення чергової звітно-виборної кампанії у організаційних ланках галузевої Профспілки.
    Звіти і вибори в усіх первинних міських, районних, обласних організаціях повинні пройти у ІІ-ІVкварталів 2014 року.
    Президія ЦК закликає організаційні ланки, членів Профспілки використати період підготовки і проведення звітів і виборів для вирішення програмних завдань Профспілки, підвищення мотивації профспілкового членства.
    Першочерговими завданнями на цей період має бути посилення кадрового потенціалу через удосконалення роботи спрямованої на підвищення професіоналізму профкадрів та профактиву. До складу виборних профспілкових органів повинні бути делеговані профспілкові активісти які користуються авторитетом у колективах закладів та установ освіти, здатні відстоювати економічні, соціальні права та інтереси працівників.
    Необхідно вжити заходів для фінансового зміцнення Профспілки, підвищення виконавчої дисципліни, удосконалення стилю, форм та методів роботи виборних органів, розвитку соціального партнерства, організаційного зміцнення, забезпечення єдності, солідарних дій організаційних ланок, концентрації зусиль виборних органів усіх рівнів на формування позитивного іміджу Профспілки.
    Рада рекомендує забезпечити інформування спілчан про діяльність галузевої Профспілки, її організаційних ланок за звітній період, акцентуючи увагу на питаннях забезпечення захисту трудових, соціально-економічних прав, гарантій працівників.
    Рада обласної організації Профспілки виражає впевненість, що звіти і вибори пройдуть з чітким дотриманням Статуту Профспілки, інструктивно-методичних матеріалів та рішень відповідних виборних органів.
    Офіційні, регламентуючі матеріали та методичні рекомендації на допомогу виборним профорганам щодо підготовки і проведення звітно-виборної кампанії будуть розміщені в електронній мережі обласної організації Профспілки в розділі «Офіційні документи» та на електронній пошті.


     

    Переглядів: 377 | Додав: adminbar | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz