КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Серпень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 04:32

    Головна » 2012 » Серпень » 30 » "Освіта Київщини - це якість і доступність"
    16:35
    "Освіта Київщини - це якість і доступність"
    29 серпня 2012 року у м. Києві відбулась традиційна, щорічна педагогічна конференція працівників освіти Київської області, яка проходила під гаслом " Освіта Київщини – це якість і доступність”.
    Головуючий на зібранні - голова Київської обласної державної адміністрації Присяжнюк Анатолій Йосипович - наголосив, що в області успішно реалізуються національні та обласні освітні програми, які дають змогу дітям отримувати якісну освіту, мати доступ до сучасних інформаційних технологій, розвивати свої творчі та інтелектуальні здібності. Зокрема, чільне місце займають та успішно виконуються такі освітянські соціально-економічні проекти як "Інтернет у кожній школі”, "Дім-автобус-школа”, що забезпечують кожній дитині рівний доступ до якісної освіти та інші.
    Присяжнюк А.Й. оприлюднив ідею про початок роботи щодо встановлення в кожному навчальному закладі камер відеоспостереження, з метою забеспечення контролю за організацією навчально-виховного процесу. Очільник столичної області подякував освітянам Київщини за самовіддану просвітницьку працю, високий професіоналізм, наполегливість у вихованні нових громадян України.
    Основним лейтмотивом виступаючих в обговоренні доповіді були твердження щодо успішного проведення у минулому навчальному році Всеукраїнської акції "Дай руку, першокласнику” , до якої долучились широкі кола державних, освітніх установ, меценатів, громадськості та батьків.
    Це сприяло створенню в області у 2012-2013 навчальному році сприятливих умов для навчання шестирічок під час адаптаційного періоду і забезпеченню успішного впровадження з 1 вересня у початковій школі нового Державного стандарту початкової загальної освіти та нових навчальних програм.
    Учасники одностайно прийняли ухвалу конференції.
    В роботі конференції прийняв участь та виступив Міністр освіти і науки, молоді та спорту України Табачник Дмитро Володимирович.




    Переглядів: 365 | Додав: adminbar | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz