КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 03.05.2024, 05:53

    Головна » Архів матеріалів
    У випадках звернень керівників дошкільних навчальних закладів, яким назву посади «завідувач» змінено на посаду «директор», до органів Пенсійного фонду України за реалізацією своїх прав на пенсійне забезпечення за вислугою років або виплату грошової допомоги при виході на пенсію за віком виникають ускладнення.

    Така ситуація склалась внаслідок того, що при цьому не було повною мірою проаналізовано, а відтак, і не узгоджено назву посади керівника дошкільного навчального закладу з нормами пов’язаних нормативно-правових актів. Також не враховано можливі негативні наслідки зміни назви посади цієї категорії керівників при вирішенні питань, що стосуються не тільки їх пенсійних, а й трудових прав.

    Так, у разі призначення особі, яка працює на посаді завідувача дошкільного навчального ... Читати далі »
    Переглядів: 551 | Додав: adminbar | Дата: 06.12.2012

    Сьогодні відзначається одне із великих свят – Богородичне свято Введення у храм Пресвятої Богородиці.

    У народі ж цей день називають простіше – третя Пречиста. У різних місцевостях України святкують його по-різному, але скрізь спостерігається одна тенденція – накликати багатство та добробут на весь майбутній рік.

    У народі цей день пов’язують із початком справжньої зими. Вважалося, що сніг, який упав до Введення, обов’язково розтане, у чому ми разом маємо нагоду переконатися. А ось сніг, що ліг після цього свята – вважайте, довгожитель.

    Третя Пречиста розпочинає власне зимовий цикл календарних свят. У народі любили повторювати: «Введення прийде, свят наведе». Ще б пак! Адже після 4 грудня йде ціла низка улюблених свят: Катерини, Андрія, Варвари, Сави, Миколи, Ганни і ... Читати далі »
    Переглядів: 507 | Додав: adminbar | Дата: 04.12.2012

    Із вступного слова Прем'єр-міністра України Миколи Азарова на засіданні Уряду 28 листопада 2012 року

    Хочу звернути вашу особливу увагу на повідомлення в засобах масової інформації, звернення на адресу Уряду і безпосередньо до Прем’єр-міністра щодо окремих фактів затримки виплати заробітної плати.

    Ми розібралися, що відбувається. Ситуація насправді наскільки некритична, настільки ж неприйнятна. По-перше, тому, що її використовують для політичних спекуляцій і нагнітання напруженості. По-друге, тому, що крім відповідальної, предметної роботи з вирішення окремих проблем, нічого не потрібно.

    Доручаю Міністру фінансів разом з Міністром соціальної політики завтра провести всеукраїнську селекторну нараду з усіма керівниками регіонів, з’ясувати причини окремих випадків затри ... Читати далі »
    Переглядів: 410 | Додав: adminbar | Дата: 03.12.2012

    На новорічні свята підприємствам рекомендовано перенести робочий день з 31 на 29 грудня. Це визначено розпорядженням Кабінету Міністрів України від 28 листопада 2011 р. №1210-р «Про перенесення робочих днів у 2012 році», до якого було внесено відповідні зміни розпорядженням Уряду №715-р від 26 вересня 2012 року.
    Уряд рекомендував перенести у 2012 році для працівників підприємств, установ і організацій, яким встановлено п’ятиденний робочий тиждень з двома вихідними днями в суботу та неділю, робочий день з понеділка 31 грудня на суботу 29 грудня.
    Водночас ці рекомендації не стосуються органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта», Державної казначейської служби та банківських установ.
    Такі рекомендації було зроблено задля можл ... Читати далі »
    Переглядів: 443 | Додав: adminbar | Дата: 03.12.2012

    Уряд прийняв рішення про виділення додаткових коштів на виплату заробітної плати у грудні цього року. Про це повідомив заступник керівника СПО профспілок, заступник Голови Федерації профспілок України Григорій Осовий, який брав участь у засіданні Кабінету Міністрів України, що відбулося 28 листопада 2012 року.

    Григорій Осовий підкреслив, що розпорядження Кабміну про такий перерозподіл коштів, стало можливим завдяки наполегливій, конструктивній позиції профспілок у цьому питанні.

    Під час засідання Кабінету міністрів Прем’єр-міністр України Микола Азаров звернув увагу на те, що останнім часом з’являються повідомлення в засобах масової інформації, а також надходять звернення на адресу Уряду, і безпосередньо до Прем’єр-міністра, щодо окремих фактів затримки виплати заробітної п ... Читати далі »
    Переглядів: 293 | Додав: adminbar | Дата: 30.11.2012

    Великі християнські свята завжди супроводжуються передсвятковим постом. 28 листопада (15 листопада за старим стилем) починається Різдвяний піст, який ще називають Пилипів, бо він починається з наступного дня після святкування пам’яті святого апостола Пилипа. В українських православних і греко-католиків він розпочинається 28 листопада (за новим стилем) і триває до 6 січня включно. А в римо-католиків – з 27 листопада і триває до Надвечір'я Різдва за новим стилем, тобто до 24 грудня. Різдво Христове, як і свято Воскресіння Господнього, належить до найбільших празників у році, тому піст перед Різдвом творився на зразок Пасхального посту і носить назву Чотиридесятниці, оскільки триває сорок днів. Преподобний Симеон Фессалонікійський говорить, що піст різдвяної Чотиридесятниці – це символ говінн ... Читати далі »
    Переглядів: 476 | Додав: Admin | Дата: 29.11.2012

    22 листопада в риміщенні Баришівського НВК відбулося засідання колегії відділу освіти. На колегії розлядалися питання про стан організації проведення зовнішнього незалежного оцінювання та результативність участі випускників ЗНЗ району у ЗНО 2012 року, про забезпечення умов для здобуття дошкільної освіти дітьми п`ятирічного віку, про стан впровадження  Державного стандарту початкової загальної освіти та реалізація заходів Всеукраїнської акції "Дай руку, першокласнику!" в закладах освіти району, про стан виконання рішення колегії відділу освіти від 29.11.2011 (протокол №5) з питання "Про стан організації фізкультурно - оздоровчої роботи та реалізації державних вимог з фізичного виховання у закладах освіти району".
    Переглядів: 419 | Додав: adminbar | Дата: 23.11.2012

    У Міністерстві юстиції зареєстровано наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 22 жовтня 2012 року № 1130 «Про затвердження нормативно-правових актів щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти в 2013 році». Цим наказом затверджено Порядок проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2013 році та інші документи, що визначають основні засади організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання.
    Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України підписано наказ від 20.11.2012 № 1297, яким затверджено Календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих н ... Читати далі »
    Переглядів: 379 | Додав: adminbar | Дата: 23.11.2012

     Затверджено показник середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу у сумі 2751 гривня 67 копійок.

    Цей показник буде застосовуватись при визначенні коефіцієнту заробітної плати за вересень 2012 року при призначенні пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».


    Відділ соціальних питань і охорони праці






    Переглядів: 337 | Додав: adminbar | Дата: 21.11.2012

    « 1 2 ... 128 129 130 131 132 ... 155 156 »
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz