КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Серпень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 15:36

    Головна » 2012 » Серпень » 31 » 1 вересня - День Знань!
    16:36
    1 вересня - День Знань!
    Шановна освітянська громадо, учні, вихованці, батьки!

    Сердечно вітаємо вас із Днем знань – всенародним святом мудрості, доброти, натхнення та нових відкриттів. Це свято завжди повниться мелодійними звуками першого шкільного дзвоника. Цього дня всі шляхи ведуть до школи, а вулиці розквітають від квітів, дитячого щебету та юнацьких посмішок. Звідусіль лунають щирі вітання, переплітаються в єдине – дитяча радість і доросла ностальгія. З цього дня починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

    Дорогі першокласники! Сьогодні ви йдете у перший клас. Цей день у вашому житті особливий і дуже важливий. Тримаючись за батьківські руки, ви вступаєте на незвіданий шлях пізнання. Вперше для тебе дзвенить дзвінок, кличе і манить по новій дорозі. Почнеться перший урок і перше побачення зі школою, світ знань відкриється перед вами і ви дізнаєшся стільки цікавого! Бажаємо вам сьогодні і завжди прагнути до вершин знання і в житті ніколи не відступати, вчитись тільки із задоволенням.

    Дорогі учні! У школі перед вами відкриваються тисячі доріг у Країну Знань і вічних істин Справедливості та Добра. Нехай збудуться всі ваші мрії та сподівання ваших батьків, які бажають бачити своїх дітей сумлінними, розумними, вихованими і освіченими.

    Дорогі батьки! Сьогодні ваші діти лише вчаться, а вже завтра вони своєю працею прославлятимуть країну, віддаючи сили, знання та вміння на справу розбудови соборної, демократичної, європейської України. Гордіться своїми дітьми та радійте сьогодні разом із ними!

    Шановні педагоги! Вам довірено найбільше багатство нашої країни – діти. Дякуємо Вам за щоденну самовіддану працю, розуміння, турботу, мудрість і терпіння. Ви не тільки щедро ділитесь своїми знаннями, а й вкладаєте часточку своєї душі в кожну мить спілкування з учнями, закладаючи міцний фундамент задля зміцнення та всебічного процвітання. Щастя вам, міцного здоров’я, розумних та добрих учнів, натхненної праці та творчих успіхів!

    Нехай нинішній День Знань буде сонячним! Нехай у всіх нас буде радісно, піднесено на душі! Зі святом!



    Переглядів: 356 | Додав: adminbar | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz