КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Грудень 2023  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 14:32

    Головна » 2023 » Грудень » 30 » Новий рік 2024: яка тварина стане символом і які кольори принесуть успіх
    19:12
    Новий рік 2024: яка тварина стане символом і які кольори принесуть успіх

     Наближається Новий Рік 2024, і згідно зі Східним календарем його символом буде Зелений Дерев’яний Дракон. У китайській астрології ця тварина володіє потужною енергетикою і вважається одним з найпотужніших знаків. Незважаючи на можливий ризик, дракон вражає гнучкістю та здатністю адаптуватися до різноманітних умов. 

    У китайській культурі дракони вважаються найшанованішими тваринами, а в минулому імператори вбиралися в символіку дракона, що вказувало на їх лідерські якості. Адже саме цей знак асоціюється з мудрістю, силою, багатством та процвітанням.

    Яка стихія є символом 2024 року

    За китайським календарем, рік Зеленого Дерев’яного Дракона розпочнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025 року. 

    За китайськими віруваннями, з кожним знаком зодіаку пов’язана одна або кілька з п’яти стихій (дерево, вогонь, земля, метал і вода). Дракон уособлює стихії Землі та Дерева.

    Земля – це баланс «Інь» та «Янь», жіночого та чоловічого начал. Вона асоціюється з такими якостями, як терпіння, вдумливість, практичність, працьовитість і стабільність. 

     

    Кольори 2024 року

    За східним календарем кольори мають велике значення. Щасливими кольорами 2024 року є похідні від елементів Землі та Дерева, а саме – смарагдовий зелений і жовтий.

    Загалом, кольорами Дерев’яного Дракона вважається також золотий, червоний, і всі відтінки зеленого. Зелений – це колір відродження та зцілення. Він гармонійно перегукується із сутністю Дерев’яного Дракона. Зелений відомий також як колір спокою та щастя, і його вважають найприємнішим для людського ока. 

    Схожий символізм він принесе і в новому році Зеленого Дерев’яного Дракона. Теж саме стосується відтінків жовтого. Очікується, що ці кольори принесуть радість, наповнення енергією, оновлення та початок нового життя у 2024 році за східним гороскопом. 

    Для яких знаків зодіаку 2024 рік буде щасливим

    За китайським гороскопом, 2024-й буде вдалим для тих, хто народився у рік Пацюка, Мавпи та Півня. А от народжені під знаками Бика, Змії та Собаки можуть зіткнутись із труднощами в особистому та професійному житті.

    Людям, народженим в рік Дракона, він принесе підсилення їх вроджених рис — сміливості, незалежності та впевненості.

    Які числа принесуть успіх у 2024 році

    Вважається, що знак Дракона пов'язаний із цифрами 1, 6 та 7. Тому дати, які їх містять, будуть приносити успіх. 

    Водночас цифри 3 і 8 Дракону не підходять. Тому не варто починати нові проєкти або ухвалювати важливі рішення 3, 8, 13, 18, 23 та 28 числа місяця. 

    Як підготуватися до святкування Нового 2024 року?

    Підготовка до зустрічі Року Зеленого Дерев’яного Дракона все ж повинна бути особливою. Створіть святковий  внутрішній настрій та емоційний стан, підбадьоріть тих, хто поруч. 

    Готування різноманітних страв для новорічного столу нехай теж стане важливим етапом. Але пам’ятайте, що Дракон віддає перевагу простоті, тому варто обрати страви з круп, яблук та свіжої̈ зелені. До святкового вбрання додайте блискучий аксесуар – брошку, кольє, намистинки та сережки – дракон таке оцінить. 

    Україна вже другий рік поспіль буде відзначати новорічні свята в умовах повномасштабної̈ війни, тому планування навіть святкового вечора в таких обставинах для багатьох то швидше мрія чи бажання. Тому ми щиро бажаємо, щоб наступного року усі українці мали змогу зустріти свята у родинному колі, без вибухів та тривог! 

    З прийдешнім Новим 2024 роком! 

    Переглядів: 22 | Додав: adminbar | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz