КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 16:28

    Головна » 2012 » Березень » 23 » Учасники круглого столу обговорили питання оздоровлення та відпочинку дітей в Україні
    17:39
    Учасники круглого столу обговорили питання оздоровлення та відпочинку дітей в Україні
    Учасники круглого столу обговорили питання оздоровлення та відпочинку дітей в Україні21 березня у Будинку спілок відбувся круглий стіл на тему: «Актуальні питання оздоровлення та відпочинку дітей в Україні». 

    На розгляд учасників було винесено ряд питань, що нині є актуальними у цьому важливому напрямі діяльності профспілок. Серед них – сучасний стан та перспективи розвитку галузі оздоровлення та відпочинку дітей; нормативно-правове та науково-методичне забезпечення; збереження і розвиток мережі закладів; підготовка кваліфікованих кадрів для дитячих оздоровниць; харчування та медичне обслуговування у дитячих оздоровчих закладах.

    У роботі засідання взяли участь представники Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, керівники дитячих оздоровчих закладів, представники всеукраїнських профспілок та профоб’єднань, фахівці апарату ФПУ. 

    До обговорення актуальних питань долучився завідувач відділу гуманітарних, майнових питань Профспілки працівників освіти і науки України Сергій Філоненко. 

    Відкрила роботу круглого столу заступник Голови ФПУ Тетяна Гулечко, яка окреслила основні проблемні моменти дитячого оздоровлення та відпочинку і запросила учасників до конструктивної роботи.

    Про функції Мінсоцполітики у сфері дитячого оздоровлення розповіла начальник відділу організації оздоровлення та відпочинку Наталія Тімоніна.

    Щодо підготовки до нового сезону оздоровлення та відпочинку дітей проінформувала працівник управління з питань соціальних послуг виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності Галина Гопка.

    Відбулась дискусія навколо визначення термінів «оздоровлення» і «відпочинок»; тривалості зміни, запропонованих послуг, цінової політики та норм харчування.

    Учасники засідання після обговорення суто практичних та організаційних моментів окреслили шляхи до подальшої співпраці для належної організації дитячого оздоровлення та відпочинку дітей.
    Переглядів: 370 | Додав: adminbar | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz