КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Баришівська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Листопад 2017  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930


    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 18:15

    Головна » 2017 » Листопад » 19 » У районі стартував конкурс "Учитель року - 2018"
    19:25
    У районі стартував конкурс "Учитель року - 2018"

       Щорічно управління освіти, молоді та спорту Баришівської районної державної адміністрації, районний методичний кабінет та Баришівська районна організація Профспілки працівників освіти і науки України збирає на традиційний фаховий конкурс талановитих освітян району.
      15 листопада 2017 року в ЦПР «Мрія» відбувся перший (районний) тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018» у номінаціях: «Фізика», «Фізична культура», «Українська мова та література», «Німецька мова». Конкурс проводиться з метою виявлення і підтримки творчої праці педагогічних працівників району, розвитку їхньої професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків.
      Для участі у Конкурсі вчителі зареєструвалися на платформі Конкурсу створили профіль в освітній мережі для вчителів Microsoft, на якому розмістили відеорезюме та матеріали з досвіду роботи.
      Учасниками конкурсу були: в номінації «Українська мова та література» ПЕТРЕНКО ОЛЬГА ПАВЛІВНА, вчитель української мови та літератури Морозівського навчально-виховного комплексу «спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів – ясла-садок» імені Дениса Поповича; в номінації «Німецька мова» ГЛУХАНОВА ВАСИЛИНА МИХАЙЛІВНА, вчитель німецької мови Селищанського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок»; у номінації «Фізика» МАРИНІЧЕНКО ЛЕСЯ МИКОЛАЇВНА, вчитель фізики Баришівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Миколи Зерова; у номінації «Фізична культура» МАЗЕПА ІВАН ОЛЕКСАНДРОВИЧ, учитель фізичної культури Баришівського навчально-виховного комплекс «гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів».
      Учасників конкурсу привітав начальник управління освіти, молоді та спорту Баришівської РДА Володимир Коцюрбій.
      Перший (районний) тур проходив у чотири етапи: перегляд відео резюме учасників конкурсу; представлення опису власної педагогічної ідеї вчителя; тестування з фахової майстерності та практична робота за завданнями відповідно до специфіки навчального предмета.
      Члени журі відзначали креативність ідей конкурсантів, професійність у викладені матеріалу, врахування компетентнісного підходу у викладання предметів. Віра Ворона, голова районної ради профспілки працівників освіти та науки України подякувала конкурсантам за сміливість та відданість професії, бажання удосконалюватися та фахово розвиватися. Переможці районного туру були відзначені спільними грамотами управління освіти, молоді та спорту Баришівського РДА та районної організації Профспілки освіти й грошовими преміями від голови районної профспілки працівників освіти та науки України.
      Усім переможцям бажаємо успіхів на обласному етапі конкурсу.

    Оксана Загорулько, завідувач РМК, заступник голови районної організації Профспілки  освіти.

            

     

     

     

     

     

     

     

    Переглядів: 294 | Додав: adminbar | Рейтинг: 0.0/0
    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz